Για Κυπριακό, Αμμόχωστο και ΟΥΝΦΙΚΥΠ συζήτησαν Χριστοδουλίδης - Νούλαντ

Για Κυπριακό, Αμμόχωστο και ΟΥΝΦΙΚΥΠ συζήτησαν Χριστοδουλίδης - Νούλαντ

Για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, το θέμα της Αμμοχώστου και την ανανέωση της θητείας της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) συζήτησαν σήμερα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, και η Υφυπουργός των ΗΠΑ για Πολιτικές Υποθέσεις, Βικτώρια Νούλαντ.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, ο κ. Χριστοδουλίδης υπογράμμισε τη σημασία της τήρησης των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για την Αμμόχωστο, και αντάλλαξαν με την κ. Νούλαντ απόψεις σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και την ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE