Για Κυπριακό, Αμμόχωστο και ΟΥΝΦΙΚΥΠ συζήτησαν Χριστοδουλίδης - Νούλαντ

Για Κυπριακό, Αμμόχωστο και ΟΥΝΦΙΚΥΠ συζήτησαν Χριστοδουλίδης - Νούλαντ

Για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, το θέμα της Αμμοχώστου και την ανανέωση της θητείας της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) συζήτησαν σήμερα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, και η Υφυπουργός των ΗΠΑ για Πολιτικές Υποθέσεις, Βικτώρια Νούλαντ.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, ο κ. Χριστοδουλίδης υπογράμμισε τη σημασία της τήρησης των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για την Αμμόχωστο, και αντάλλαξαν με την κ. Νούλαντ απόψεις σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και την ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ - «Συζητούμε για ηλεκτρικές διασυνδέσεις και με άλλες γειτονικές χώρες»

Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ - «Συζητούμε για ηλεκτρικές διασυνδέσεις και με άλλες γειτονικές χώρες»

Την πρόθεση της Λευκωσίας να προχωρήσει σε νέες ηλεκτρικές διασυνδέσεις με γειτονικά κράτη, ενισχύοντας τον περιφερειακό ρόλο της Κύπρου στον ενεργειακό χάρτη, ανέδειξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ομιλία του στο 13ο Ενεργειακό Συμπόσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE