Για Κυπριακό, Αμμόχωστο και ΟΥΝΦΙΚΥΠ συζήτησαν Χριστοδουλίδης - Νούλαντ

Για Κυπριακό, Αμμόχωστο και ΟΥΝΦΙΚΥΠ συζήτησαν Χριστοδουλίδης - Νούλαντ

Για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, το θέμα της Αμμοχώστου και την ανανέωση της θητείας της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) συζήτησαν σήμερα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, και η Υφυπουργός των ΗΠΑ για Πολιτικές Υποθέσεις, Βικτώρια Νούλαντ.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, ο κ. Χριστοδουλίδης υπογράμμισε τη σημασία της τήρησης των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για την Αμμόχωστο, και αντάλλαξαν με την κ. Νούλαντ απόψεις σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και την ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά η Αννίτα μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού από βουλευτή - «Εκτός ψηφοδελτίου...» - Ζητά να αποποιηθεί την ασυλία του

Βγαίνει μπροστά η Αννίτα μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού από βουλευτή - «Εκτός ψηφοδελτίου...» - Ζητά να αποποιηθεί την ασυλία του

Ως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, δηλώνω με απόλυτη σαφήνεια ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή σε καταγγελίες βίας, αναφέρει σε ανάρτησή της στο Χ η Αννίτα Δημητρίου μετά την καταγγελία κατά βουλευτή στη Λεμεσό από γυναίκα για ξυλοδαρμό της.

BEST OF TOTHEMAONLINE