Για Κυπριακό, Αμμόχωστο και ΟΥΝΦΙΚΥΠ συζήτησαν Χριστοδουλίδης - Νούλαντ

Για Κυπριακό, Αμμόχωστο και ΟΥΝΦΙΚΥΠ συζήτησαν Χριστοδουλίδης - Νούλαντ

Για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, το θέμα της Αμμοχώστου και την ανανέωση της θητείας της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) συζήτησαν σήμερα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, και η Υφυπουργός των ΗΠΑ για Πολιτικές Υποθέσεις, Βικτώρια Νούλαντ.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, ο κ. Χριστοδουλίδης υπογράμμισε τη σημασία της τήρησης των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για την Αμμόχωστο, και αντάλλαξαν με την κ. Νούλαντ απόψεις σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και την ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE