Αβέρωφ: Μετέφερε τις ανησυχίες για το Βαρώσι στον Βρετανό Ύπατο Αρμοστή

Αβέρωφ: Μετέφερε τις ανησυχίες για το Βαρώσι στον Βρετανό Ύπατο Αρμοστή

Τις ανησυχίες της ε/κ πλευράς για τις έκνομες ενέργειες της Τουρκίας στην Αμμόχωστο, οι οποίες θα δημιουργήσουν επιπρόσθετες δυσκολίες στη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού, μετέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, στον Βρετανό Ύπατο Αρμοστή, Στίβεν Λίλι, με τον οποίο είχε συνάντηση σήμερα το πρωί.

 
Σύμφωνα με δήλωση του Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ, Γιώργου Χατζηγεωργίου, για τη συνάντηση, η θέση του κόμματος παραμένει αταλάντευτη «για επανέναρξη συνομιλιών το συντομότερο και την έχουμε διατυπώσει ξεκάθαρα και στους Ευρωπαίους εταίρους μας και στον διεθνή παράγοντα».
 
Ο Αβέρωφ Νεοφύτου, είπε ο κ. Χατζηγεωργίου, θα συνεχίσει τις επαφές το επόμενο διάστημα πάνω στον ίδιο άξονα και με επίκεντρο το εθνικό θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE