ΦΟΝΟΣ ΣΙΑΚΟΥ: Στο Κακουργιοδικείο ο 33χρονος που παρέσυρε μέχρι θανάτου πατέρα μπροστά στα μάτια του γιου του

ΦΟΝΟΣ ΣΙΑΚΟΥ: Στο Κακουργιοδικείο ο 33χρονος που παρέσυρε μέχρι θανάτου πατέρα μπροστά στα μάτια του γιου του

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στη Λεμεσό, παραπέμφθηκε ο 33χρονος Ελληνοκύπριος, που τελεί υπό κράτηση για τη δολοφονία του 58χρονου Χριστάκη Σιακού, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 5ης Ιουλίου.

Η έναρξη της δίκης ορίστηκε για τις 17 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε ο 33χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 33χρονος παρέσυρε εσκεμμένα με το αυτοκίνητο του τον 58χρονο έπειτα από καυγά που είχε με τον γιο του σε χώρο στάθμευσης πρατηρίου βενζίνης στην περιοχή των χωριών Μονή – Μοναγρούλι, επιφέροντάς του το θάνατο.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, στη σκηνή του φόνου, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, οι τρεις τους είχαν κανονίσει να συναντηθούν στο συγκεκριμένο σημείο «για ύποπτες και παράνομες συναλλαγές».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Εφιαλτικά σενάρια για ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Ανασύνταξη ή πολιτική εξαφάνιση

Βουλευτικές 2026: Εφιαλτικά σενάρια για ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Ανασύνταξη ή πολιτική εξαφάνιση

Η πρόσφατη διαδικτυακή δημοσκόπηση του Vouli.TV παρότι μη επιστημονική, ανέδειξε σημαντικές πολιτικές τάσεις, οι οποίες θα πρέπει να προκαλέσουν προβληματισμό κυρίως στα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE