Συνεχίζουν οι συλλήψεις για τον χαμό με τα 200 άτομα στην Λεμεσό – Μαρτυρίες δίνουν και άλλα πρόσωπα

Συνεχίζουν οι συλλήψεις για τον χαμό με τα 200 άτομα στην Λεμεσό – Μαρτυρίες δίνουν και άλλα πρόσωπα

Σε τρίτη σύλληψη προχώρησαν τα μέλη της Αστυνομίας, για το πάρτι που στήθηκε έξω από υποστατικό στην Λεμεσό, το Σάββατο 10 Ιουλίου.


Συγκεκριμένα, στις αρχικές έρευνες της η Αστυνομία είχε εκδώσει τέσσερα εντάλματα σύλληψης, όπου το Σάββατο είχαν συλληφθεί οι δύο, ενώ ο τρίτος συνελήφθη σήμερα Τετάρτη 14 Ιουλίου.

Μετά από τη λήψη καταθέσεων οι Αρχές έχουν προχωρήσει στην έκδοση και πέμπτου εντάλματος σύλληψης, εναντίον 38χρονου από τη Λευκωσία. 

Στο παρόν στάδιο αναζητούνται δύο πρόσωπα για τον χαμό που είχε προκληθεί, με πολίτες που εντοπίστηκαν έξω από υποστατικό να διασκεδάζουν, χωρίς να τηρούν τα μέτρα αποστασιοποίησης και χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά safepass.

Υπενθυμίζουμε ότι στο σημείο έσπευσαν μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, όπου δημιουργήθηκε ένταση, με άτομα να επιτίθενται στα μέλη, ενώ ένα πρόσωπο θρυμμάτισε το τζάμι περιπολικού, ρίχνοντας σε αυτό ένα γυάλινο ποτήρι. 

Μετά την παρέμβαση της Αστυνομίας το πάρτι διαλύθηκε, ενώ λόγω του μεγάλου αριθμού προσώπων δεν κατέστη εφικτό να προχωρήσουν σε συλλήψεις. Μετά από έρευνα εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης. 

Τα δύο πρόσωπα που είχαν συλληφθεί την Κυριακή 11/7 και οδηγήθηκαν τη Δευτέρα 12 Ιουλίου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, για έκδοση προσωποκράτησης τους, αναμένεται να κατηγορηθούν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα και στη συνέχεια να αφεθούν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE