Αβέρωφ για συνεδρίαση Ε.Σ: «Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα» - «Επιβάλλεται η κοινή προσπάθεια»

 Αβέρωφ για συνεδρίαση Ε.Σ: «Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα» - «Επιβάλλεται η κοινή προσπάθεια»

Σε δήλωση του μετά το τέλος του Εθνικού Συμβουλίου με θέμα τις εξελίξεις στο Κυπριακό και τις έκνομες ενέργειες και απειλές της Τουρκίας, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου δήλωσε ότι «Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα»

Ενώ ανέφερε ότι «Επιβάλλεται η κοινή προσπάθεια όλων, κυβέρνησης και κομμάτων, για αποτροπή νέων τετελεσμένων που από τη μια θα έχουν αρνητικότατες συνέπειες για την περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου και από την άλλη θα δημιουργήσουν ανυπέρβλητες δυσκολίες στην εξεύρεση συνολικής λύσης του κυπριακού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE