Αβέρωφ για συνεδρίαση Ε.Σ: «Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα» - «Επιβάλλεται η κοινή προσπάθεια»

 Αβέρωφ για συνεδρίαση Ε.Σ: «Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα» - «Επιβάλλεται η κοινή προσπάθεια»

Σε δήλωση του μετά το τέλος του Εθνικού Συμβουλίου με θέμα τις εξελίξεις στο Κυπριακό και τις έκνομες ενέργειες και απειλές της Τουρκίας, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου δήλωσε ότι «Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα»

Ενώ ανέφερε ότι «Επιβάλλεται η κοινή προσπάθεια όλων, κυβέρνησης και κομμάτων, για αποτροπή νέων τετελεσμένων που από τη μια θα έχουν αρνητικότατες συνέπειες για την περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου και από την άλλη θα δημιουργήσουν ανυπέρβλητες δυσκολίες στην εξεύρεση συνολικής λύσης του κυπριακού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση προσπαθειών για επανέναρξη συνομιλιών - Εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών

Κυπριακό: Εντατικοποίηση προσπαθειών για επανέναρξη συνομιλιών - Εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών

Εντατικοποίηση των προσπαθειών για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, αναμένεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μετά και την ανάδειξη του νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων και δεδομένης της ήδη προαναγγελθείσας από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών επόμενης άτυπης διευρυμένης Συνόδου.