Βατικανό: Εξιτήριο για τον πάπα Φραγκίσκο από το νοσοκομείο της Ρώμης

Βατικανό: Εξιτήριο για τον πάπα Φραγκίσκο από το νοσοκομείο της Ρώμης

Εκτός νοσοκομείου βρίσκεται από σήμερα ο πάπας Φραγκίσκος, του οποίου η μετεγχειρητική πορεία κρίθηκε ικανοποιητική.

Ο ποντίφικας αναχώρησε από την καθολική πολυκλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης. Πριν δέκα ημέρες είχε υποβληθεί εκεί σε επέμβαση, λόγω εκκολπωμάτων στο παχύ έντερο.

Ο ποντίφικας δεν εξήλθε από την κύρια είσοδο. Επίσης, επέλεξε πριν μεταβεί στο Βατικανό να προσευχηθεί στη βασιλική εκκλησία Σάντα Μαρία Ματζιόρε, όπου βρίσκεται βυζαντινή εικόνα της Παρθένου, η οποία στην Ρώμη είναι γνωστή ως Salus Populi Romani, υπέρ της Υγείας του Ρωμαϊκού Λαού.

Πριν βγει από το Τζεμέλι, ο πάπας συνάντησε πολλά παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και τα ενθάρρυνε να βάλουν τα δυνατά τους για να πάρουν σύντομα εξιτήριο, ενώ μίλησε και με πολλούς ηλικιωμένους που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Δένδιας σε κρίσιμο τετ α τετ για Κυπριακό και ασφάλεια

Χριστοδουλίδης και Δένδιας σε κρίσιμο τετ α τετ για Κυπριακό και ασφάλεια

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας κ. Νίκο Δένδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE