«Θολώνει» τα νερά για ενδεχόμενο lockdown η Κυβέρνηση – Πότε θα παρθούν αποφάσεις

«Θολώνει» τα νερά για ενδεχόμενο lockdown η Κυβέρνηση – Πότε θα παρθούν αποφάσεις

Αν υπάρχει λόγος να ληφθούν περαιτέρω μέτρα σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, τότε θα γίνει συγκεκριμένη εισήγηση στο Υπουργικό Συμβούλιο την ερχόμενη Παρασκευή, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μάριος Πελεκάνος.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Πελεκάνος ερωτηθείς αν η Κυβέρνηση θα λάβει περαιτέρω μέτρα υπό το φως των αυξημένων κρουσμάτων COVID-19, είπε ότι «τις επόμενες ώρες θα γίνει συνάντηση του Υπουργού Υγείας και της επιδημιολογικής ομάδας, όπου θα αξιολογηθούν όλα τα δεδομένα.

Έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος μέχρι την Παρασκευή το πρωί, έτσι ώστε αν αποφασιστεί ότι υπάρχει λόγος να ληφθούν περαιτέρω μέτρα, να μπορεί να γίνει συγκεκριμένη εισήγηση στο Υπουργικό Συμβούλιο την ερχόμενη Παρασκευή».

Ερωτηθείς αν τίθεται θέμα νέου lockdown, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «θα πρέπει να περιμένουμε την ενημέρωση από τον Υπουργό Υγείας μετά από τη συνάντηση του με τους επιδημιολόγους».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ. Η Σαουδική Αραβία λέει πως καταρρίφθηκαν 4 drones που κατευθύνονταν σε πετρελαιοπηγή. Τα ΗΑΕ λένε ότι αντιμετωπίζουν «πυραυλική απειλή» Στην Κύπρο Μακρόν και Μητσοτάκης. Δείτε live όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE