ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιτέλους! Μετά από αγώνες έχουμε παραλία για τα σκυλιά μας – Δείτε τις λεπτομέρειες

Επιτέλους! Μετά από αγώνες έχουμε παραλία για τα σκυλιά μας – Δείτε τις λεπτομέρειες

Ποιος θα καλύπτει τα έξοδα είναι το άλλο μέγα θέμα που προκύπτει.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου χαιρετίζει την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Παραλιών με την οποία καθορίζει πλέον το Μοναγρούλι (Επαρχίας Λεμεσού)  ως την περιοχή στην οποία θα υπάρχει παραλία των σκύλων.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου είχε επίσημη συνάντηση την Τετάρτη με τον Κοινοτάρχη Μοναγρουλιού, Παρασκευά Ηρακλέου,  τον οποίο ευχαρίστησε για την θετική του τοποθέτηση στο θέμα αυτό ενώ κατά την συνάντηση “συζητήθηκαν, επίσης, αρκετά θέματα που αφορούν την παραλία σκύλων στην περιοχή του”.
 
Ένα μεγάλο θέμα που προκύπτει, σύμφωνα με το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου,  “είναι το οικονομικό, και οι δυσβάστακτες υποχρεώσεις που πηγάζουν σε σχέση με την λειτουργία της παραλίας”.

Το πόσο των 1000 ευρώ που δόθηκε στην κοινότητα δεν καλύπτει ούτε και τα πιο απαραίτητα, προσθέτει το Κόμμα και αναφέρει ότι  “ο κοινοτάρχης μας ενημέρωσε ότι το ποσό αυτό φτάνει μόνο για να τοποθετηθούν μερικές ενημερωτικές πινακίδες ενώ ο χώρος χρειάζεται σωστή υποδομή όπως άνοιγμα δρόμου, καθαρισμός, τοποθέτηση κάδων απορριμάτων και άλλα”.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου “υποσχέθηκε ότι θα συνεργαστεί με τον Κοινοτάρχη και θα πιέσει εκεί που χρειάζεται για να  εξευρεθούν οι οικονομικοί πόροι οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεση των έργων που χρειάζονται ώστε το κοινό και οι φιλόζωοι να μπορούν να επισκέπτονται την παραλία απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα”, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top