Αυτοκίνητο αναποδογυρίστηκε και σύρθηκε στην αερογέφυρα κοντά στην Αγ.Φύλα της Λεμεσού

Αυτοκίνητο αναποδογυρίστηκε  και σύρθηκε στην αερογέφυρα κοντά στην Αγ.Φύλα της Λεμεσού

Κόπηκε η ανάσα των οδηγών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην αερογέφυρα Λεμεσού Πάφου, κοντά στην Αγία Φύλα και λίγο πριν από την έξοδο προς τα Κάτω Πολεμιδιών.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος που βλέπετε στις φωτογραφίες, επιχείρησε να αλλάξει λωρίδα από αριστερά προς δεξιά, χτύπησε στο πίσω μέρος μοτοσικλέτας με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να ακολουθήσει τρελή πορεία 20 μέτρων.

Από το ατύχημα, ευτυχώς δεν σημειώθηκαν σοβαροί τραυματισμοί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η αύξηση της εγκληματικότητας και οι συνεχείς υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς, η δημόσια συζήτηση για την αποτελεσματικότητα των μηχανισμών ασφάλειας βρίσκεται στο επίκεντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE