Δεν άντεξε και λύγισε στον αέρα η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός! Δείτε την να δακρύζει στο συγκινητικό βίντεο…

Δεν άντεξε και λύγισε στον αέρα η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός! Δείτε την να δακρύζει στο συγκινητικό βίντεο…

Είναι από τις λίγες Κύπριες ηθοποιούς, που πρόλαβε να πετύχει τα πάντα στην πολύχρονη καριέρα της και να καθιερωθεί ως μία από τις πλέον κορυφαίες προσωπικότητες στο χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Μπρούσκο» Έλλη Κυριακίδου, ήταν καλεσμένη της Γιώτας Κουφαλίδου στην «Όμορφη Μέρα», σε μια ομολογουμένως σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση.

Αφού προβλήθηκε το αφιέρωμα που της ετοίμασε η παραγωγή της εκπομπής, η αγαπημένη ηθοποιός δεν άντεξε και έβαλε τα κ λάματα.

Στο απόσπασμα που ακολουθεί, θα ακούσετε την ηθοποιό να μιλά για τις κλίκες που υπάρχουν στην κυπριακή tv αλλά και για την αδικία που παρατηρεί να συμβαίνει εναντίον της κόρης της, Ντόρις Κυριακίδου, της επίσης ταλαντούχας ηθοποιού.

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE