Μόνο μετά από rapid test μπορούν να εργαστούν ανεμβολίαστοι υπάλληλοι της Βουλής

Μόνο μετά από rapid test μπορούν να εργαστούν ανεμβολίαστοι υπάλληλοι της Βουλής

Η Βουλή ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι εφαρμόζει την εγκύκλιο, ημερομηνίας 12 Ιουλίου 2021, του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών,  για την παρεμπόδιση της εξάπλωσης του ιού και συνακόλουθα την προστασία δημόσιας υγείας.

 
Όπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση προβαίνει σε έλεγχο της προσκόμισης πιστοποιητικού εμβολιασμού από τους εμβολιασθέντες υπαλλήλους, έχει απαγορεύσει την είσοδο στο εσωτερικό της Βουλής για όσους υπαλλήλους δεν έχουν εμβολιαστεί μέχρι την υποβολή τους σε εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) είτε από συνεργείο που βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο της Βουλής είτε σε άλλο κέντρο εκτός Βουλής πριν από την προσέλευσή τους στον χώρο εργασίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η συνάντηση του ΠτΔ με Ερχιουρμάν - Θα λάβει χώρα στην οικία του Ντανιέ

«Κλείδωσε» η συνάντηση του ΠτΔ με Ερχιουρμάν - Θα λάβει χώρα στην οικία του Ντανιέ

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου, στις 9.30π.μ., στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE