Μόνο μετά από rapid test μπορούν να εργαστούν ανεμβολίαστοι υπάλληλοι της Βουλής

Μόνο μετά από rapid test μπορούν να εργαστούν ανεμβολίαστοι υπάλληλοι της Βουλής

Η Βουλή ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι εφαρμόζει την εγκύκλιο, ημερομηνίας 12 Ιουλίου 2021, του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών,  για την παρεμπόδιση της εξάπλωσης του ιού και συνακόλουθα την προστασία δημόσιας υγείας.

 
Όπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση προβαίνει σε έλεγχο της προσκόμισης πιστοποιητικού εμβολιασμού από τους εμβολιασθέντες υπαλλήλους, έχει απαγορεύσει την είσοδο στο εσωτερικό της Βουλής για όσους υπαλλήλους δεν έχουν εμβολιαστεί μέχρι την υποβολή τους σε εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) είτε από συνεργείο που βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο της Βουλής είτε σε άλλο κέντρο εκτός Βουλής πριν από την προσέλευσή τους στον χώρο εργασίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.