Μόνο μετά από rapid test μπορούν να εργαστούν ανεμβολίαστοι υπάλληλοι της Βουλής

Μόνο μετά από rapid test μπορούν να εργαστούν ανεμβολίαστοι υπάλληλοι της Βουλής

Η Βουλή ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι εφαρμόζει την εγκύκλιο, ημερομηνίας 12 Ιουλίου 2021, του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών,  για την παρεμπόδιση της εξάπλωσης του ιού και συνακόλουθα την προστασία δημόσιας υγείας.

 
Όπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση προβαίνει σε έλεγχο της προσκόμισης πιστοποιητικού εμβολιασμού από τους εμβολιασθέντες υπαλλήλους, έχει απαγορεύσει την είσοδο στο εσωτερικό της Βουλής για όσους υπαλλήλους δεν έχουν εμβολιαστεί μέχρι την υποβολή τους σε εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) είτε από συνεργείο που βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο της Βουλής είτε σε άλλο κέντρο εκτός Βουλής πριν από την προσέλευσή τους στον χώρο εργασίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE