Τα όσα θα ανακοινωθούν δεν είναι αυθαίρετη άποψη τονίζει ο Πρόεδρος - Είτε εμβολιαζόμαστε είτε θα νοσήσουμε με όλες τις συνέπειες

Τα όσα θα ανακοινωθούν δεν είναι αυθαίρετη άποψη τονίζει ο Πρόεδρος - Είτε εμβολιαζόμαστε είτε θα νοσήσουμε με όλες τις συνέπειες

Στους πολίτες αναμένεται να απευθυνθεί με διάγγελμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με μηνύματα για τήρηση μέτρων και πρωτοκόλλων και αύξηση των εμβολιασμών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 18:00 θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις για νέα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας από τον Υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χατζηπαντέλα. 

Η Κυβέρνηση μελέτησε τα στοιχεία που έχει ενώπιον της και εντοπίζει τους χώρους, στους οποίους παρουσιάζεται το πρόβλημα με στόχο την αυστηροποίηση των μέτρων και πρωτοκόλλων σε συγκεκριμένους χώρους.

Δείτε ζωντανά το διάγγελμα του ΠτΔ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE