Ο κορωνοϊός στοίχισε ένα μηνιάτικο σε 38χρονο – Έσπασε την καραντίνα και αδειάζει τους λογαριασμούς του

Ο κορωνοϊός στοίχισε ένα μηνιάτικο σε 38χρονο – Έσπασε την καραντίνα και αδειάζει τους λογαριασμούς του

Χρηματικό πρόστιμο ύψους 1,000 ευρώ επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε 38χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο κατά την εκδίκαση υπόθεσης διάπραξης αδικημάτων σχετικά με τον περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο και με τα Υπουργικά διατάγματα για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.

Σύμφωνα με τα γεγονότα που παρουσιάστηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου από την Κατηγορούσα Αρχή, ο 38χρονος είχε εντοπιστεί θετικός στον COVID-19 μετά από εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου τον περασμένο Απρίλιο και στις 13 Απριλίου, ενώ ο ίδιος όφειλε να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό, εντοπίστηκε να διακινείται με το αυτοκίνητό του σε περιοχή στο Παραλίμνι, παραβιάζοντας την υποχρέωσή του για αυτοπεριορισμό.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.