ΠΤΩΜΑ - ΠΑΦΟΣ: Oλοκληρώθηκε η νεκροτομή - Δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς το θύμα

ΠΤΩΜΑ - ΠΑΦΟΣ: Oλοκληρώθηκε η νεκροτομή -  Δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς το θύμα

Oλοκληρώθηκε η νεκροτομή στην σορό που βρέθηκε σε φλεγόμενο όχημα στην Αναρίτα της Πάφου, η οποία διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.


Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατος του άνδρα προήλθε από τρία τραύματα που προέκυψαν από πυροβολισμούς στην κοιλιακή χώρα.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 7.00 το πρωί της Πέμπτης (15/07), λήφθηκε στην Αστυνομία πληροφορία ότι στην τοποθεσία Δασούδι της Αναρίτας υπήρχε φωτιά.

Από την επίσκεψη στη σκηνή και από τις πρώτες εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι ένα αυτοκίνητο εκαίγετο και είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Μέσα στο αυτοκίνητο, και συγκεκριμένα στο πίσω μέρος του χώρου των επιβατών εντοπίστηκε απανθρακωμένο ένα πτώμα.

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, από το ατύχημα μέχρι και την εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο μετά την διενέργεια της νεκροτομής θα διαπιστωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή οτιδήποτε άλλο. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Η απόφαση της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να μεταθέσει τις επαφές της στις Βρυξέλλες, για τις 13 Ιουλίου, δεν αποτελεί απλώς μια τεχνική αλλαγή προγράμματος. Αντιθέτως, αποτυπώνει μια διπλωματική επιλογή αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο που θα διαμορφωθεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα, στις 7 και 8 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE