ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Λειτουργία κέντρων “walk-in” για εμβολιασμό στην Λάρνακα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Λειτουργία κέντρων “walk-in” για εμβολιασμό στην Λάρνακα

Αύριο θα λειτουργήσει κέντρο "walk-in" στο εμβολιαστικό κέντρο στο Λιμάνι Λάρνακας για άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω.

Η Εκπροσωπος Τύπου του Υπουργείου Υγείας Μαργαρίτα Κυριάκου δήλωσε πως αύριο στην Λάρνακα, στο Εμβολιαστικό Κέντρο στο Λιμάνι (σημείο Β) θα λειτουργήσει κέντρο "walk-in" για άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω.
 
Σύμφωνα με την κ. Κυριάκου θα διατεθούν 500 εμβόλια της Pfizer.
 
Υπενθυμίζεται ότι όλα τα άτομα θα πρέπει να προσκομίζουν αποδεικτικό ταυτοποίησης ενώ τα άτομα 16-17 ετών θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα όπως ανακοινώθηκαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τη 46χρονη φέρεται να τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE