Ο κορωνοϊός στοίχισε ένα μηνιάτικο σε 38χρονο – Έσπασε την καραντίνα και αδειάζει τους λογαριασμούς του

Ο κορωνοϊός στοίχισε ένα μηνιάτικο σε 38χρονο – Έσπασε την καραντίνα και αδειάζει τους λογαριασμούς του

Χρηματικό πρόστιμο ύψους 1,000 ευρώ επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε 38χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο κατά την εκδίκαση υπόθεσης διάπραξης αδικημάτων σχετικά με τον περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο και με τα Υπουργικά διατάγματα για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.

Σύμφωνα με τα γεγονότα που παρουσιάστηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου από την Κατηγορούσα Αρχή, ο 38χρονος είχε εντοπιστεί θετικός στον COVID-19 μετά από εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου τον περασμένο Απρίλιο και στις 13 Απριλίου, ενώ ο ίδιος όφειλε να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό, εντοπίστηκε να διακινείται με το αυτοκίνητό του σε περιοχή στο Παραλίμνι, παραβιάζοντας την υποχρέωσή του για αυτοπεριορισμό.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE