Ο κορωνοϊός στοίχισε ένα μηνιάτικο σε 38χρονο – Έσπασε την καραντίνα και αδειάζει τους λογαριασμούς του

Ο κορωνοϊός στοίχισε ένα μηνιάτικο σε 38χρονο – Έσπασε την καραντίνα και αδειάζει τους λογαριασμούς του

Χρηματικό πρόστιμο ύψους 1,000 ευρώ επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε 38χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο κατά την εκδίκαση υπόθεσης διάπραξης αδικημάτων σχετικά με τον περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο και με τα Υπουργικά διατάγματα για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.

Σύμφωνα με τα γεγονότα που παρουσιάστηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου από την Κατηγορούσα Αρχή, ο 38χρονος είχε εντοπιστεί θετικός στον COVID-19 μετά από εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου τον περασμένο Απρίλιο και στις 13 Απριλίου, ενώ ο ίδιος όφειλε να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό, εντοπίστηκε να διακινείται με το αυτοκίνητό του σε περιοχή στο Παραλίμνι, παραβιάζοντας την υποχρέωσή του για αυτοπεριορισμό.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Η πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ, η ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ, ο διορισμός απεσταλμένου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η διασύνδεση της προόδου στις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό, συνθέτουν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαιώνοντας πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε παράθυρο ευκαιρίας για επίλυση του εθνικού μας προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE