Στο Νοσοκομείο ο οδηγός του φορτηγού - Ο απολογισμός του τροχαίου στον αυτοκινητόδρομο

Στο Νοσοκομείο ο οδηγός του φορτηγού - Ο απολογισμός του τροχαίου στον αυτοκινητόδρομο

Δόθηκε στην κυκλοφορία η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας, στην περιοχή Σκαρίνου, που είχε κλείσει προσωρινά λόγω τροχαίας σύγκρουσης μεταξύ φορτηγού οχήματος και σαλούν αυτοκινήτου.

Η τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 5.00 το απόγευμα και στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Τα δύο οχήματα έχουν πλέον μετακινηθεί από το σημείο του δρόμου και η κυκλοφορία συνεχίζει κανονικά.

Ο οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.