ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Όσα αλλάζουν στην χρήση του safe pass – Τι θα ισχύει για υπεραγορές, φούρνους και περίπτερα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Όσα αλλάζουν στην χρήση του safe pass – Τι θα ισχύει για υπεραγορές, φούρνους και περίπτερα

Τα νέα μέτρα για αντιμετώπιση της νέας έξαρσης της πανδημίας στο νησί ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Όπως ανέφερε ο Υπουργός Υγείας, θα είναι υποχρεωτική η εισαγωγή του SafePass σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπου ανά πάσα στιγμή συναθροίζονται πέραν των 20 ατόμων, περιλαμβανομένων και των εργαζομένων της επιχείρησης, μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Στο συγκεκριμένο μέτρα συμπεριλαμβάνονται και οι υπεραγορές, στις οποίες θα βρίσκονται πέρα των 20 ατόμων, σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας.

Διευκρινίζεται ότι το ίδιο θα γίνεται και σε φούρνους, περίπτερα και σε όλους τους χώρους όπου υπερβαίνουν τα 20 άτομα.

Την ίδια ώρα να σημειωθεί πως η εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου ξεκινά από την ερχόμενη Τρίτη 20 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE