ΚΥΠΡΟΣ - ΕΜΒΟΛΙΑ: Εδώ μπορείτε να τηλεφωνείτε για επαναπρογραμματισμό των ραντεβού για χορήγηση της 2ης δόσης

ΚΥΠΡΟΣ - ΕΜΒΟΛΙΑ: Εδώ μπορείτε να τηλεφωνείτε για επαναπρογραμματισμό των ραντεβού για χορήγηση της 2ης δόσης

Μένοντας προσηλωμένο στον στόχο που είναι η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών και ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας και των καθυστερήσεων, το Υπουργείο Υγείας προχωρά από τη Δευτέρα, 19 Ιουλίου, στη λειτουργία τηλεφωνικών γραμμών για διευκόλυνση των πολιτών που επιθυμούν να επαναπρογραμματίσουν το ραντεβού τους για τη χορήγηση της 2ης δόσης του εμβολίου.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες που ανέβαλαν ή έχασαν το ραντεβού τους για εμβολιασμό με τη 2η δόση μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 22 605 400, 97 710 101 και 97 710 202, όπου θα πρέπει να αναφέρουν τα εξής:

Ονοματεπώνυμο
Αρ. Δελτίου Ταυτότητας
Ημερομηνία γέννησης
Ημερομηνία και ώρα του ραντεβού
Εμβολιαστικό Κέντρο
Είδος εμβολίου
Αρ. Τηλεφώνου επικοινωνίας (κατά προτίμηση κινητό τηλέφωνο)
Η ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ακυρώνεται.

Σε περίπτωση ακύρωσης ραντεβού για την 1η δόση οι πολίτες πρέπει να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο 1474. Μετά την ακύρωση, μπορούν να διευθετήσουν εκ νέου ραντεβού μέσω της Πύλης Εμβολιασμού σε μέρα, ώρα και Εμβολιαστικό Κέντρο που επιθυμούν.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η Πύλη Εμβολιασμού παραμένει συνεχώς ανοικτή για προγραμματισμό ραντεβού από τα άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω, με όλα τα διαθέσιμα εμβόλια.

Πρόθεση είναι να συνεχιστεί η εμβολιαστική κάλυψη όσο το δυνατό μεγαλύτερου ποσοστού του πληθυσμού, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας για προστασία του πληθυσμού και βελτίωση της επιδημιολογικής κατάστασης προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας του τόπου μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE