Δείτε βίντεο: Καρέ - καρέ η μεταφορά του 30χρονου δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς στη Νάξο

Δείτε βίντεο: Καρέ - καρέ η μεταφορά του 30χρονου δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς στη Νάξο

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου μεταφέρεται αυτή την ώρα ο 30χρονος καθ' ομολογία δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Λεβάκου στη Φολέγανδρο.

Ο 30χρονος φορώντας χειροπέδες οδηγήθηκε με χειροπέδες στο λιμάνι του νησιού και επιβιβάστηκε σε πλωτό σκάφος του Λιμενικού με το οποίο και μεταφερεται στη Νάξο.

Υπενθυμίζεται πως ο καθ' ομολογίαν δράστης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE