Νέο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, Πυκνή τροχαία κίνηση

Νέο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, Πυκνή τροχαία κίνηση

Nέο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 18 Ιουλίου, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της Παναγίας των Αμπελιών, με 3 εμπλεκόμενα οχήματα, τα οποία μετακινήθηκαν. Από το τροχαίο υπήρξαν πολύ ελαφριοί τραυματισμοί.

Στο σημείο παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση. Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.