ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα ύψη τα κρούσματα για τη Δευτέρα 19/7 - Ανακοινώθηκαν πέντε θάνατοι

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα ύψη τα κρούσματα για τη Δευτέρα 19/7 - Ανακοινώθηκαν πέντε θάνατοι

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 19 Ιουλίου 2021:

-       Πέντε άτομα αποβιώσει από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 390.

-       228 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 56 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 91,2% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

-       Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 69,464 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

-       1,056 (ποσοστό θετικότητας: 1,52%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 92,252.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE