ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Έκλεισε η μια λωρίδα κυκλοφορίας

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Έκλεισε η μια λωρίδα κυκλοφορίας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (20/7), στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, με αποτέλεσμα να κλείσει η μία λωρίδα.

 Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω οδικής τροχαίας σύγκρουσης (Μόνο υλικές ζημιές), έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, πριν την έξοδο Αγίου Τύχωνα, με κατεύθυνση τη Λεμεσό.
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE