Ταραχές και στο Δικαστήριο με τους συλληφθέντες για τα επεισόδια – Αρνούνται να υποβληθούν σε rapid – Στην αναμονή 5 ώρες

Ταραχές και στο Δικαστήριο με τους συλληφθέντες για τα επεισόδια – Αρνούνται να υποβληθούν σε rapid – Στην αναμονή 5 ώρες

Πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι ανακριτές με τους επτά συλληφθέντες που οδηγήθηκαν από το πρωί της Τρίτης 20 Ιουλίου, στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, για έκδοση προσωποκράτησης τους.

Συγκεκριμένα, οι δύο από τους επτά συλληφθέντες αρνούνται να υποβληθούν σε εξέταση rapid test, έτσι ώστε να τους επιτραπεί η είσοδος στην αίθουσα δικαστηρίου.

Ως εκ τούτου η διαδικασία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκονται στην αναμονή. Μάλιστα, συλληφθέντες και ανακριτές βρίσκονται στο Δικαστήριο εδώ και πέντε ώρες κάνοντας προσπάθειες να μεταπείσουν τους δύο για να μπορεί να ξεκινήσει η δικαστική διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι οι επτά έχουν συλληφθεί για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουλίου, στο συγκρότημα «ΔΙΑΣ» και έξω από το Προεδρικό. Ανάμεσα τους όπως γράψαμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας βρίσκεται και ο γιατρός Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, ως ένας από τους διοργανωτές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE