Ταραχές και στο Δικαστήριο με τους συλληφθέντες για τα επεισόδια – Αρνούνται να υποβληθούν σε rapid – Στην αναμονή 5 ώρες

Ταραχές και στο Δικαστήριο με τους συλληφθέντες για τα επεισόδια – Αρνούνται να υποβληθούν σε rapid – Στην αναμονή 5 ώρες

Πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι ανακριτές με τους επτά συλληφθέντες που οδηγήθηκαν από το πρωί της Τρίτης 20 Ιουλίου, στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, για έκδοση προσωποκράτησης τους.

Συγκεκριμένα, οι δύο από τους επτά συλληφθέντες αρνούνται να υποβληθούν σε εξέταση rapid test, έτσι ώστε να τους επιτραπεί η είσοδος στην αίθουσα δικαστηρίου.

Ως εκ τούτου η διαδικασία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκονται στην αναμονή. Μάλιστα, συλληφθέντες και ανακριτές βρίσκονται στο Δικαστήριο εδώ και πέντε ώρες κάνοντας προσπάθειες να μεταπείσουν τους δύο για να μπορεί να ξεκινήσει η δικαστική διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι οι επτά έχουν συλληφθεί για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουλίου, στο συγκρότημα «ΔΙΑΣ» και έξω από το Προεδρικό. Ανάμεσα τους όπως γράψαμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας βρίσκεται και ο γιατρός Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, ως ένας από τους διοργανωτές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Σε μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που κλήθηκε ποτέ να λάβει παραδέχθηκε ότι προχώρησε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου όσον αφορά την απόσυρση της από το χρίσμα για τις Προεδρικές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE