Ο κορωνοϊός «σκέπασε» το Μακάρειο: Νοσηλεύονται πέντε παιδιά θετικά – Εξετάζονται και άλλα ύποπτα περιστατικά

Ο κορωνοϊός «σκέπασε» το Μακάρειο: Νοσηλεύονται πέντε παιδιά θετικά – Εξετάζονται και άλλα ύποπτα περιστατικά

Νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο Μακάρειο Νοσοκομείο πέντε παιδιά.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Δρ. Αβραάμ Ηλία, ανέφερε πως πρόκειται για δυο βρέφη (αγόρια) ενός και δέκα μηνών, ένα 8χρονο αγοράκι και δυο κορίτσια ηλικίας 11 και 12 ετών.

Να σημειωθεί πως εξετάζονται και άλλα ύποπτα περιστατικά κορωνοιού στο Νοσοκομείο, ενώ η πληρότητα είναι κοντά στο 80%, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.