Τέξας: Δίδυμες τσιρλίντερ influencers κατηγορούν τον πρώην προπονητή τους για σεξουαλική κακοποίηση

Τέξας: Δίδυμες τσιρλίντερ influencers κατηγορούν τον πρώην προπονητή τους για σεξουαλική κακοποίηση

Δύο τσιρλίντερ από το Τέξας, που είναι και δίδυμες αδελφές, κατέθεσαν μήνυση τη Δευτέρα εις βάρος πρώην προπονητή τους, τον οποίο κατηγορούν ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά πριν από επτά χρόνια, σε δύο γυμναστήρια όπου πήγαιναν για να εξασκηθούν.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Χάνα και η Τζέσικα Γκερλάχερ, σήμερα 22 ετών, ισχυρίζονται στη μήνυση που κατέθεσαν στην κομητεία Τράβις ότι ο Τζέισον Μακάρτνεϊ ξεκίνησε να τις κακοποιεί σε τοποθεσίες του οργανισμού Cheer Athletics στο Πλάνο και το Φρίσκο, μετά τον τραυματισμό της Χάνα. «Αυτό που συνέβη στη Χάνα και τη Τζέσικα όταν ήταν ανήλικες είναι αδικαιολόγητο. Χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν πολύ πόνο εξαιτίας του τραύματος που έκρυβαν» δήλωσε ο Άντριου Ντάο, δικηγόρος των διδύμων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Ένταλμα σύλληψης εναντίον 30χρονου - Κρίνεται επικίνδυνος - Βλέπουν προσωπικές διαφορές

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Ένταλμα σύλληψης εναντίον 30χρονου - Κρίνεται επικίνδυνος - Βλέπουν προσωπικές διαφορές

Σχετικά με το χθεσινό επεισόδιο όπου εντοπίστηκε ένα πρόσωπο τραυματισμένο με τραύμα στην κοιλιά από μαχαίρι, σήμερα το ΤΑΕ Λάρνακας κατόπιν εξετάσεων προχώρησε σε ταυτοποίηση του δράστη και εκδόθηκε εντάλμα σύλληψης εναντίον 30 χρόνου Ελληνοκυπρίου για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, πράξεων που αποσκοπούν στην πρόκληση βαρείας σωματικής βλάβης, τραυματισμού, ληστείας και μαχαιροφορίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE