Στην Αθήνα την Τρίτη ο Πρόεδρος για συναντήσεις με Μητσοτάκη και Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ιορδανίας

Στην Αθήνα την Τρίτη ο Πρόεδρος για συναντήσεις με Μητσοτάκη και Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ιορδανίας

Στην Αθήνα μεταβαίνει το απόγευμα της Τρίτης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. Κατά την παρουσία του στην ελληνική πρωτεύουσα, ο κ. Αναστασιάδης θα έχει το απόγευμα της Τρίτης συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ την Τετάρτη θα συμμετάσχει στην Τριμερή Σύνοδο Ελλάδας – Κύπρου – Ιορδανίας.

Η συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη στις 18:30 ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις των δύο ηγετών.

Την Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021, στις 11:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο η 3η Τριμερής Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ιορδανίας, στην οποία θα συμμετάσχει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, και ο Βασιλιάς της Ιορδανίας, Abdullah II bin Al-Hussein.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

Στη στενή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα σε Κύπρο και Αίγυπτο αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Πετρελαίου της Αιγύπτου κ. Karim Badawi, ο οποίος βρίσκεται στη Λευκωσία για να παραστεί στην τελετή έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE