Στην Αθήνα την Τρίτη ο Πρόεδρος για συναντήσεις με Μητσοτάκη και Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ιορδανίας

Στην Αθήνα την Τρίτη ο Πρόεδρος για συναντήσεις με Μητσοτάκη και Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ιορδανίας

Στην Αθήνα μεταβαίνει το απόγευμα της Τρίτης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. Κατά την παρουσία του στην ελληνική πρωτεύουσα, ο κ. Αναστασιάδης θα έχει το απόγευμα της Τρίτης συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ την Τετάρτη θα συμμετάσχει στην Τριμερή Σύνοδο Ελλάδας – Κύπρου – Ιορδανίας.

Η συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη στις 18:30 ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις των δύο ηγετών.

Την Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021, στις 11:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο η 3η Τριμερής Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ιορδανίας, στην οποία θα συμμετάσχει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, και ο Βασιλιάς της Ιορδανίας, Abdullah II bin Al-Hussein.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Ως «την πιο ουσιαστική» χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, τη συνάντηση των ηγετών Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ, στο πλαίσιο της 10ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE