ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανέκοψαν εμπορευματοκιβώτιο με τεράστιες ποσότητες laughing gas

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανέκοψαν εμπορευματοκιβώτιο με τεράστιες ποσότητες laughing gas

Μεταξύ των ωρών 11.10π.μ. – 1230μ.μ. χθες, διενεργήθηκε έρευνα από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, κατόπιν εντάλματος έρευνας σε  εμπορευματοκιβώτιο, το οποίο βρισκόταν σε αποθήκη στο Λιμάνι Λεμεσού, στην παρουσία Τελωνειακών Λειτουργών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο εμπορευματοκιβώτιο, εντοπίστηκαν 663 κιβώτια, τα οποία περιείχαν 333.000 φιαλίδια διοξειδίου του αζώτου (laughing gas) και παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο Αστυνομικός Σταθμού Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.