ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Συνεχίζονται οι τηλεφωνικές απάτες - Ποιους παριστάνουν αυτή τη φορά

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Συνεχίζονται οι τηλεφωνικές απάτες - Ποιους παριστάνουν αυτή τη φορά

Συνεχίζονται οι τηλεφωνικές απάτες στην Κύπρο. Αυτή τη φορά ισχυρίζονται ότι είναι λειτουργοί της εταιρείας Microsoft.

Η Αστυνομία συνεχίζει να δέχεται αναφορές για τηλεφωνικές απάτες.

Επιτήδειοι οι οποίοι χρησιμοποιούν εικονικούς κυπριακούς αριθμούς, ισχυρίζονται ότι είναι λειτουργοί της εταιρείας Microsoft και στοχεύουν στην πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές πολιτών και στα προσωπικά και τραπεζικά τους δεδομένα.

Η Αστυνομία προειδοποιεί εκ νέου το κοινό και καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε καμία περίπτωση να αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα και στοιχεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί δημοσίως να αποφεύγει κάθε συζήτηση που αφορά τις προεδρικές εκλογές του 2028, ωστόσο στο Προεδρικό γνωρίζουν καλά ότι η πολιτική συγκυρία εξελίσσεται ευνοϊκά για τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE