Σοβαρά στο Νοσοκομείο 16χρονη με κορωνοϊο – Νοσηλεύεται με σοβαρή πνευμονία και αναπνευστική ανεπάρκεια – ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά στο Νοσοκομείο 16χρονη με κορωνοϊο – Νοσηλεύεται με σοβαρή πνευμονία και αναπνευστική ανεπάρκεια – ΒΙΝΤΕΟ

Με σοβαρή πνευμονία και αναπνευστική ανεπάρκεια νοσηλεύεται 16χρονη στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σε δηλώσεις του  στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» o Παγκύπριος συντονιστής κλινών covid κ. Χρήστος Κυπρή , ανέφερε πως μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ είπε πως είναι νωρίς για να γίνουν προβλέψεις.

Την ίδια αναφέρθηκε πως όντος περίμενε ασθενοφόρο για 9 ώρες, ενώ όπως δήλωσε τα προβλήματα είναι γνωστά και γίνονται προσπάθειες για να εξαλειφθεί αυτό το φαινόμενο.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE