Σοβαρά στο Νοσοκομείο 16χρονη με κορωνοϊο – Νοσηλεύεται με σοβαρή πνευμονία και αναπνευστική ανεπάρκεια – ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά στο Νοσοκομείο 16χρονη με κορωνοϊο – Νοσηλεύεται με σοβαρή πνευμονία και αναπνευστική ανεπάρκεια – ΒΙΝΤΕΟ

Με σοβαρή πνευμονία και αναπνευστική ανεπάρκεια νοσηλεύεται 16χρονη στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σε δηλώσεις του  στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» o Παγκύπριος συντονιστής κλινών covid κ. Χρήστος Κυπρή , ανέφερε πως μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ είπε πως είναι νωρίς για να γίνουν προβλέψεις.

Την ίδια αναφέρθηκε πως όντος περίμενε ασθενοφόρο για 9 ώρες, ενώ όπως δήλωσε τα προβλήματα είναι γνωστά και γίνονται προσπάθειες για να εξαλειφθεί αυτό το φαινόμενο.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE