Σοβαρά στο Νοσοκομείο 16χρονη με κορωνοϊο – Νοσηλεύεται με σοβαρή πνευμονία και αναπνευστική ανεπάρκεια – ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά στο Νοσοκομείο 16χρονη με κορωνοϊο – Νοσηλεύεται με σοβαρή πνευμονία και αναπνευστική ανεπάρκεια – ΒΙΝΤΕΟ

Με σοβαρή πνευμονία και αναπνευστική ανεπάρκεια νοσηλεύεται 16χρονη στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σε δηλώσεις του  στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» o Παγκύπριος συντονιστής κλινών covid κ. Χρήστος Κυπρή , ανέφερε πως μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ είπε πως είναι νωρίς για να γίνουν προβλέψεις.

Την ίδια αναφέρθηκε πως όντος περίμενε ασθενοφόρο για 9 ώρες, ενώ όπως δήλωσε τα προβλήματα είναι γνωστά και γίνονται προσπάθειες για να εξαλειφθεί αυτό το φαινόμενο.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.