Κινητοποίηση Πυροσβεστικής ύστερα από έντονη βροχόπτωση και ανέμους στην επαρχία Λευκωσίας

Κινητοποίηση Πυροσβεστικής ύστερα από έντονη βροχόπτωση και ανέμους στην επαρχία Λευκωσίας

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από έντονη βροχόπτωση και ανέμους στην επαρχία Λευκωσίας και ειδικά στις περιοχές των Δήμων Λακατάμιας και Ανθούπολης κινητοποιήθηκε με συνεργεία της για αντιμετώπιση ζημιών, αναφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου της Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

Σύμφωνα με ανάρτηση του στο twitter, ο κ. Κεττής σημειώνει ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε μέχρι στιγμής σε συνολικά περίπου 15 περιστατικά τα οποία έχουν να κάνουν με πτώσεις και μετακινήσεις δένδρων από δημόσιους και άλλους χώρους, αποφράξεις οχετών όμβριων υδάτων σε πλημμυρισμένους δρόμους ως επίσης και αντλήσεις όμβριων υδάτων από υποστατικά.

Οι πυροσβέστες της Επαρχίας Λευκωσίας, προσθέτει, εργάζονται για διεκπεραίωση των περιστατικών με πέντε συνεργεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.