Στα χέρια της Αστυνομίας ο 21χρονος που χτύπησε σεκιούριτι έξω από κλαμπ στη Λεμεσό

Στα χέρια της Αστυνομίας ο 21χρονος που χτύπησε σεκιούριτι έξω από κλαμπ στη Λεμεσό

Στη σύλληψη 21χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία την περασμένη Παρασκευή, 23 Ιουλίου, από 26χρονο, επίσης κάτοικο Λεμεσού. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, ενώ εργαζόταν ως φρουρός ασφαλείας, σε νυχτερινό κέντρο, στη Λεμεσό, γύρω στις 4π.μ. της 23ης Ιουλίου, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο του άνδρα, ο οποίος φέρεται να τον κτύπησε στο πρόσωπο.

Από το κτύπημα που δέχθηκε ο 26χρονος έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε από φιλικό του πρόσωπο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα οφθαλμικού κόγχου και κάταγμα ιγμορείου με μετατόπιση. Κρατήθηκε για παρακολούθηση στο χειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου και έλαβε εξιτήριο την επόμενη μέρα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 21χρονου, στη βάση της οποίας εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του. Το απόγευμα χθες, ο 21χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.