Παραδόθηκε το κονδύλι για στήριξη στους πυρόπληκτους

Παραδόθηκε το κονδύλι για στήριξη στους πυρόπληκτους

Το Υπουργείο Εσωτερικών παρέδωσε στις Επαρχιακές Διοικήσεις Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου το κονδύλι που θα καταβληθεί εφάπαξ, ως άμεση αρχική βοήθεια στους πληγέντες από τις πυρκαγιές  της 26ης Ιουνίου στην Τάλα και της 3ης Ιουλίου στις ορεινές περιοχές Λάρνακας και Λεμεσού.

Ενδεχομένως από σήμερα να αρχίσουν οι πληρωμές στους επηρεαζόμενους. 

Αύριο εκπνέει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων που αφορούν τα σχέδια οικονομικής βοήθειας του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος. Οι επηρεαζόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα σχετικά έντυπα στα κατά τόπους Επαρχιακά Γεωργικά Γραφεία. Η καταβολή αποζημίωσης στους αγρότες θα αρχίσει εντός της εβδομάδας.

Η Κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκε άμεσα και δραστηριοποιήθηκε το σύνολο των Υπηρεσιών, με σκοπό την απογραφή και την εκτίμηση των ζημιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE