Παραδόθηκε το κονδύλι για στήριξη στους πυρόπληκτους

Παραδόθηκε το κονδύλι για στήριξη στους πυρόπληκτους

Το Υπουργείο Εσωτερικών παρέδωσε στις Επαρχιακές Διοικήσεις Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου το κονδύλι που θα καταβληθεί εφάπαξ, ως άμεση αρχική βοήθεια στους πληγέντες από τις πυρκαγιές  της 26ης Ιουνίου στην Τάλα και της 3ης Ιουλίου στις ορεινές περιοχές Λάρνακας και Λεμεσού.

Ενδεχομένως από σήμερα να αρχίσουν οι πληρωμές στους επηρεαζόμενους. 

Αύριο εκπνέει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων που αφορούν τα σχέδια οικονομικής βοήθειας του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος. Οι επηρεαζόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα σχετικά έντυπα στα κατά τόπους Επαρχιακά Γεωργικά Γραφεία. Η καταβολή αποζημίωσης στους αγρότες θα αρχίσει εντός της εβδομάδας.

Η Κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκε άμεσα και δραστηριοποιήθηκε το σύνολο των Υπηρεσιών, με σκοπό την απογραφή και την εκτίμηση των ζημιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Η ώρα των αποφάσεων στο Υπουργικό – Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών

Υπόθεση «Σάντυ»: Η ώρα των αποφάσεων στο Υπουργικό – Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών

Η αντίστροφη μέτρηση για τον επόμενο σταθμό στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντυ» ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί, καθώς το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, με την ατζέντα να φλέγεται από τις εξελίξεις που πυροδότησαν οι καταγγελίες του Μακάριου Δρουσιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE