Παραδόθηκε το κονδύλι για στήριξη στους πυρόπληκτους

Παραδόθηκε το κονδύλι για στήριξη στους πυρόπληκτους

Το Υπουργείο Εσωτερικών παρέδωσε στις Επαρχιακές Διοικήσεις Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου το κονδύλι που θα καταβληθεί εφάπαξ, ως άμεση αρχική βοήθεια στους πληγέντες από τις πυρκαγιές  της 26ης Ιουνίου στην Τάλα και της 3ης Ιουλίου στις ορεινές περιοχές Λάρνακας και Λεμεσού.

Ενδεχομένως από σήμερα να αρχίσουν οι πληρωμές στους επηρεαζόμενους. 

Αύριο εκπνέει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων που αφορούν τα σχέδια οικονομικής βοήθειας του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος. Οι επηρεαζόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα σχετικά έντυπα στα κατά τόπους Επαρχιακά Γεωργικά Γραφεία. Η καταβολή αποζημίωσης στους αγρότες θα αρχίσει εντός της εβδομάδας.

Η Κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκε άμεσα και δραστηριοποιήθηκε το σύνολο των Υπηρεσιών, με σκοπό την απογραφή και την εκτίμηση των ζημιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Με αφορμή τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την εκλογή νέου Προέδρου του Σώματος, η δημόσια συζήτηση στρέφεται ξανά, σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς, της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η Προεδρία της Βουλής, δεν αποτελεί μόνο θέση πολιτικού κύρους, αλλά και θεσμό με ιδιαίτερη συνταγματική και πολιτική βαρύτητα, ο οποίος διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο σε κρίσιμες στιγμές, της σύγχρονης κυπριακής ιστορίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE