Παραδόθηκε το κονδύλι για στήριξη στους πυρόπληκτους

Παραδόθηκε το κονδύλι για στήριξη στους πυρόπληκτους

Το Υπουργείο Εσωτερικών παρέδωσε στις Επαρχιακές Διοικήσεις Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου το κονδύλι που θα καταβληθεί εφάπαξ, ως άμεση αρχική βοήθεια στους πληγέντες από τις πυρκαγιές  της 26ης Ιουνίου στην Τάλα και της 3ης Ιουλίου στις ορεινές περιοχές Λάρνακας και Λεμεσού.

Ενδεχομένως από σήμερα να αρχίσουν οι πληρωμές στους επηρεαζόμενους. 

Αύριο εκπνέει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων που αφορούν τα σχέδια οικονομικής βοήθειας του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος. Οι επηρεαζόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα σχετικά έντυπα στα κατά τόπους Επαρχιακά Γεωργικά Γραφεία. Η καταβολή αποζημίωσης στους αγρότες θα αρχίσει εντός της εβδομάδας.

Η Κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκε άμεσα και δραστηριοποιήθηκε το σύνολο των Υπηρεσιών, με σκοπό την απογραφή και την εκτίμηση των ζημιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.