Παραδόθηκε το κονδύλι για στήριξη στους πυρόπληκτους

Παραδόθηκε το κονδύλι για στήριξη στους πυρόπληκτους

Το Υπουργείο Εσωτερικών παρέδωσε στις Επαρχιακές Διοικήσεις Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου το κονδύλι που θα καταβληθεί εφάπαξ, ως άμεση αρχική βοήθεια στους πληγέντες από τις πυρκαγιές  της 26ης Ιουνίου στην Τάλα και της 3ης Ιουλίου στις ορεινές περιοχές Λάρνακας και Λεμεσού.

Ενδεχομένως από σήμερα να αρχίσουν οι πληρωμές στους επηρεαζόμενους. 

Αύριο εκπνέει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων που αφορούν τα σχέδια οικονομικής βοήθειας του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος. Οι επηρεαζόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα σχετικά έντυπα στα κατά τόπους Επαρχιακά Γεωργικά Γραφεία. Η καταβολή αποζημίωσης στους αγρότες θα αρχίσει εντός της εβδομάδας.

Η Κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκε άμεσα και δραστηριοποιήθηκε το σύνολο των Υπηρεσιών, με σκοπό την απογραφή και την εκτίμηση των ζημιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE