ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Εριλένα Πελαγία: Ο λόγος αποχώρησης της - Τι της είπε η Αριστοτέλους όταν της το ανακοίνωσε;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Εριλένα Πελαγία: Ο λόγος αποχώρησης της - Τι της είπε η Αριστοτέλους όταν της το ανακοίνωσε;

Ενα κορίτσι όλο χαμόγελο.Ολο αυτό τον καιρό μπροστά στις τηλεοπτικές μας οθόνες, η Εριλένα Πελαγία μας έκανε να χαμογελάμε μαζί της στην παρέα του "Με αγάπη Χριστιάνα".

Με την παρουσία της ένιωθες αυτή την θετική αυρα, αυτό το κάτι που είχε αυτός ο άνθρωπος. Η Εριλένα Πελαγία, μιλά αποκλειστικά στην Έλενα Τσιακούπη για την αποχώρηση της απο την εκπομπή, για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην τηλεόραση, πως βιώνει την μητρότητα και μας διηγείται την περίπέτεια που πέρασε στην κλινική όταν βρέθηκε το μόλις 3 ημερών νεογέννητο της θετικό στον κορωνοϊο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Στη Γενεύη ο Ιρανός ΥΠΕΞ για συνάντηση με Ευρωπαίους – «Θα τους ακούσει αλλά δεν θα διαπραγματευτεί»

LIVE: Στη Γενεύη ο Ιρανός ΥΠΕΞ για συνάντηση με Ευρωπαίους – «Θα τους ακούσει αλλά δεν θα διαπραγματευτεί»

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE