ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταθέτουν ο ένας μετά τον άλλο οι μάρτυρες για την υπόθεση βιασμού γυναίκας από τον τέως Μητροπολίτη Κιτίου Χρυσόστομου - Συνεχίζει να αρνείται

Καταθέτουν ο ένας μετά τον άλλο οι μάρτυρες για την υπόθεση βιασμού γυναίκας από τον τέως Μητροπολίτη Κιτίου Χρυσόστομου - Συνεχίζει να αρνείται

Άρχισε σήμερα Δευτέρα 26 Ιουλίου, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας η δίκη του τέως Μητροπολίτη Κιτίου Χρυσόστομου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό γυναίκας που διαπράχθηκε πριν από δέκα χρόνια.

Μετά την ενδιάμεση απόφαση του Κακουργιοδικείου, την προηγούμενη δικάσιμο, σύμφωνα με την οποία ο 83χρονος πρώην ιεράρχης είναι ικανός για να παρακολουθήσει την δικαστική διαδικασία, απορρίπτοντας το αίτημα της υπεράσπισης ότι ο κατηγορούμενος είναι ανίκανος να παρακολουθήσει τη διαδικασία λόγω ψυχικής διαταραχής κι έκπτωσης των νοητικών του λειτουργιών, ξεκίνησε σήμερα η κατάθεση των πρώτων μαρτύρων κατηγορίας της υπόθεσης.

Συνολικά ήταν προγραμματισμένο να καταθέσουν πέντε μάρτυρες κατηγορίας, μεταξύ αυτών και η παραπονούμενη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού. Κατά την προηγούμενη δικάσιμο είχε γίνει και η απαγγελία της κατηγορίας του βιασμού στον κατηγορούμενο, ο οποίος δήλωσε μη παραδοχή.

Η όλη ακροαματική διαδικασία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών για προστασία της ταυτότητας της παραπονούμενης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης, το αδίκημα του βιασμού διαπράχθηκε τον Απρίλιο του 2011 στον χώρο εργασίας του κατηγορουμένου, στην Ιερά Μητρόπολη Κιτίου.

Θυμίζουμε, ότι το Κακουργιοδικείο όρισε άμεσα την διεξαγωγή της ακροαματικής διαδικασίας της υπόθεσης, στις 26, 27 και 28 Ιουλίου, προκειμένου η κατηγορούσα αρχή να παρουσιάσει όλη την μαρτυρία της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top