Ανακοινώθηκαν 160 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ανακοινώθηκαν 160 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Συνολικά 160 περιστατικά κορωνοϊού από 25.667 διαγνωστικές εξετάσεις εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο στα κατεχόμενα.

Ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας» αναφέρει ότι τέσσερις από τις μολύνσεις προέρχονται από το εξωτερικό, 18 είναι επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 138 αφορούν εγχώριες λοιμώξεις.

Τα 40 περιστατικά είναι από τη Λευκωσία, τα 58 από την Κερύνεια, τα 31 από την Αμμόχωστο, τα 3 από την Μόρφου και τα 6 από το Τρίκωμο.

Στα κατεχόμενα, μέχρι σήμερα, καταγράφηκαν 10.884 περιστατικά κορωνοϊού και σημειώθηκαν 39 θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE