Ανακοινώθηκαν 160 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ανακοινώθηκαν 160 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Συνολικά 160 περιστατικά κορωνοϊού από 25.667 διαγνωστικές εξετάσεις εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο στα κατεχόμενα.

Ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας» αναφέρει ότι τέσσερις από τις μολύνσεις προέρχονται από το εξωτερικό, 18 είναι επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 138 αφορούν εγχώριες λοιμώξεις.

Τα 40 περιστατικά είναι από τη Λευκωσία, τα 58 από την Κερύνεια, τα 31 από την Αμμόχωστο, τα 3 από την Μόρφου και τα 6 από το Τρίκωμο.

Στα κατεχόμενα, μέχρι σήμερα, καταγράφηκαν 10.884 περιστατικά κορωνοϊού και σημειώθηκαν 39 θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE