Έριξε «πόρτα» σε 103 αρνητές των μέτρων το Δικαστήριο

Έριξε «πόρτα» σε 103 αρνητές των μέτρων το Δικαστήριο

Απορρίφθηκε από το Δικαστήριο το αίτημα πολιτών που ζητούσαν διάταγμα απαγόρευσης της χρήσης μάσκας και SafePass.

Ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, με ανάρτηση του στο twitter γνωστοποίησε ότι το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα 103 αιτητών που ζητούσαν προσωρινό διάταγμα απαγόρευσης στο Κράτος να απαιτεί SafePass για είσοδο σε διάφορους χώρους & υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Απερρίφθη προ ολίγου από το Δικαστήριο κι άλλο αίτημα 103 αιτητών που ζητούσαν προσωρινό διάταγμα απαγόρευσης στο Κράτος να απαιτεί SafePass #Covid_19 για είσοδο σε διάφορους χώρους & υποχρεωτική χρήση μάσκας. Το Δικαστήριο καταδίκασε τους αιτητές στα έξοδα." 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

Την ανάγκη διασφάλισης της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας ως βασικής προϋπόθεσης για την πρόοδο της χώρας ανέδειξε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, κατά την παρουσίαση, τη Δευτέρα, των κατευθύνσεων, προτεραιοτήτων και στόχων του κόμματος για τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE