Βρέφος τεσσάρων εβδομάδων στο Μακάρειο με κορωνοϊό – Νοσηλεύονται άλλα τρία μικρά παιδιά

Βρέφος τεσσάρων εβδομάδων στο Μακάρειο με κορωνοϊό – Νοσηλεύονται άλλα τρία μικρά παιδιά

Συνεχίζονται οι εισαγωγές παιδιών θετικών στον Covid-19, στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως ανάφερε στο ThemaOnline, ο Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας, Ηλίας Αβραάμ, σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου νοσηλεύονται 4 παιδιά που νοσούν με κορωνοϊό. Τα τρία εξ’ αυτών είναι βρέφη με το ένα να είναι μόλις ενός μηνός, ενώ το τέταρτο παιδί λίγο μεγαλύτερο.

Η κατάσταση της υγείας των νοσηλευόμενων παιδιών δεν πνέει καμία ανησυχία, καθώς η κατάσταση τους παραμένει σταθερή και εκτός κινδύνου.

Ο κ. Αβραάμ σημείωσε ότι τα παιδιά νοσούν από το οικογενειακό τους περιβάλλον που κυρίως είναι άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Ανησυχία φέρνουν οι νέες μεταλλάξεις του ιού καθώς η ραγδαία εξάπλωση του φαίνεται να κτυπάει σε νεαρές ηλικίες, ενώ μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε κατά πόσο μπορεί να επηρεάζει τα μικρά παιδιά κάτω των 15 ετών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE