Βρέφος τεσσάρων εβδομάδων στο Μακάρειο με κορωνοϊό – Νοσηλεύονται άλλα τρία μικρά παιδιά

Βρέφος τεσσάρων εβδομάδων στο Μακάρειο με κορωνοϊό – Νοσηλεύονται άλλα τρία μικρά παιδιά

Συνεχίζονται οι εισαγωγές παιδιών θετικών στον Covid-19, στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως ανάφερε στο ThemaOnline, ο Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας, Ηλίας Αβραάμ, σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου νοσηλεύονται 4 παιδιά που νοσούν με κορωνοϊό. Τα τρία εξ’ αυτών είναι βρέφη με το ένα να είναι μόλις ενός μηνός, ενώ το τέταρτο παιδί λίγο μεγαλύτερο.

Η κατάσταση της υγείας των νοσηλευόμενων παιδιών δεν πνέει καμία ανησυχία, καθώς η κατάσταση τους παραμένει σταθερή και εκτός κινδύνου.

Ο κ. Αβραάμ σημείωσε ότι τα παιδιά νοσούν από το οικογενειακό τους περιβάλλον που κυρίως είναι άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Ανησυχία φέρνουν οι νέες μεταλλάξεις του ιού καθώς η ραγδαία εξάπλωση του φαίνεται να κτυπάει σε νεαρές ηλικίες, ενώ μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε κατά πόσο μπορεί να επηρεάζει τα μικρά παιδιά κάτω των 15 ετών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE