Μια 79χρονη γυναίκα το νέο θύμα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Μια 79χρονη γυναίκα το νέο θύμα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Μια 79χρονη γυναίκα είναι το νέο θύμα του κορωνοϊού στα κατεχόμενα, ανεβάζοντας τον αριθμό των θανάτων από την αρχή της πανδημίας στους 40.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η 79χρονη με υποκείμενα νοσήματα νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας σε «κρατικό» νοσοκομείο από τις 18 Ιουλίου.

Εξάλλου σχετικό δημοσίευμα στην «Κίπρις Πόστασι» αναφέρει ότι η 79χρονη δεν είχε εμβολιαστεί.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE