Μια 79χρονη γυναίκα το νέο θύμα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Μια 79χρονη γυναίκα το νέο θύμα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Μια 79χρονη γυναίκα είναι το νέο θύμα του κορωνοϊού στα κατεχόμενα, ανεβάζοντας τον αριθμό των θανάτων από την αρχή της πανδημίας στους 40.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η 79χρονη με υποκείμενα νοσήματα νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας σε «κρατικό» νοσοκομείο από τις 18 Ιουλίου.

Εξάλλου σχετικό δημοσίευμα στην «Κίπρις Πόστασι» αναφέρει ότι η 79χρονη δεν είχε εμβολιαστεί.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Αναβαθμίζοντας τις διμερείς σχέσεις σε Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία, οι σχέσεις Κύπρου-Ινδίας μπορούν να περάσουν από τη συνεργασία στη συνδημιουργία, για κοινή ευημερία, ανέφερε ο Πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, σε δηλώσεις του, στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο, Hyderabad House, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

BEST OF TOTHEMAONLINE