Μια 79χρονη γυναίκα το νέο θύμα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Μια 79χρονη γυναίκα το νέο θύμα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Μια 79χρονη γυναίκα είναι το νέο θύμα του κορωνοϊού στα κατεχόμενα, ανεβάζοντας τον αριθμό των θανάτων από την αρχή της πανδημίας στους 40.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η 79χρονη με υποκείμενα νοσήματα νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας σε «κρατικό» νοσοκομείο από τις 18 Ιουλίου.

Εξάλλου σχετικό δημοσίευμα στην «Κίπρις Πόστασι» αναφέρει ότι η 79χρονη δεν είχε εμβολιαστεί.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Αν υπάρχει πολιτική βούληση, θα διαφανεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»

Λετυμπιώτης: «Αν υπάρχει πολιτική βούληση, θα διαφανεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»

Σήμερα, στις 10 το πρωί, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν,έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ νωρίς το απόγευμα αναμένεται να συναντηθεί με τον κατοχικό ηγέτη. Οι δύο αυτές συναντήσεις θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς από την έκβασή τους θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το κατά πόσο η τριμερής συνάντηση της Τετάρτης θα έχει ουσιαστικό περιεχόμενο ή αν θα περιοριστεί σε μια διαδικαστικού χαρακτήρα ανταλλαγή απόψεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE