ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 14χρονος στο Νοσοκομείο Αναφοράς - Ανέπτυξε πνευμονία και πυρετό

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 14χρονος στο Νοσοκομείο Αναφοράς - Ανέπτυξε πνευμονία και πυρετό

Καθημερινά αποδεικνύεται πως ο κορωνοϊος, χτυπά όλο και νεαρότερες ηλικίες .

Η διευθύντρια του Νοσοκομείου Αμμοχώστου, Αμαλία Χατζηγιάννη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ανέφερε ότι ο 14χρόνος που νοσηλεύεται πρόκειται για το νεαρότερο άτομο που χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Αναφοράς.

Όπως είπε, ο 14χρονος διαγνώστηκε με κορωνοϊο και ανέπτυξε πνευμονία και συμπτώματα πυρετού. «Η κατάσταση της υγείας του είναι βελτιωμένη και ευελπιστούμε να πάρει εξιτήριο μέχρι το Σαββατοκύριακο», συμπλήρωσε.

Η κα Χατζηγιάννη πρόσθεσε κατα τις δηλώσεις της, ότι το περιστατικό με τον 14χρονο επιβεβαιώνει ότι πλέον όλες οι ηλικίες είναι ευάλωτες στον ιό. «Πρέπει να επιστρέψουμε στην τήρηση των μέτρων και να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκη, η οποία όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΟΗΕ, θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE