Εκατόν τριάντα εννέα περιστατικά Covid-19 στα κατεχόμενα την Πέμπτη

Εκατόν τριάντα εννέα περιστατικά Covid-19 στα κατεχόμενα την Πέμπτη

Εκατόν τριάντα εννέα νέα περιστατικά Covid-19 καταγράφηκαν την Πέμπτη στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με το "υπουργείο υγείας", το τελευταίο 24ωρο έγιναν 18045 τεστ από τα οποία εντοπίστηκαν 139 κρούσματα. Τέσσερα αφορούν άτομα που αφίχθηκαν από το εξωτερικό, 23 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, 112 είναι λοιμώξεις στην κοινότητα. Από αυτές, 32 εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, 52 στην Κερύνεια, 19 στην Αμμόχωστο, 2 στη Μόρφου, 2 στη Λεύκα και 5 στο Τρίκωμο.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό ανέρχονται σε 40 και ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων σε 11345.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE