Κατονόμασαν δύο πρόσωπα για τη ρίψη πυροβολισμών στην οικία τους το ζεύγος – Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης

Κατονόμασαν δύο πρόσωπα για τη ρίψη πυροβολισμών στην οικία τους το ζεύγος – Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης

Στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης προχώρησαν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, για τη ρίψη πυροβολισμών σε οικία στο Ζακάκι, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 29 Ιουλίου.

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό δημοσίευμα μας, το ζεύγος που δέχθηκε την επίθεση πυροβολισμών στην οικία του είναι γνωστό στις Αρχές για παλαιότερες υποθέσεις ναρκωτικών.

Σε κατάθεση τους ο 31χρονος και η 27χρονη χθες στους ανακριτές, κατονόμασαν δύο πρόσωπα για τους πυροβολισμούς, με τους οποίους όπως ανάφεραν έχουν προσωπικές διαφορές.

Για την υπόθεση έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης εναντίον 40χρονου και 26χρονου και καταζητούνται ως οι ύποπτοι πίσω από τους πυροβολισμούς.

*φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.