Κατονόμασαν δύο πρόσωπα για τη ρίψη πυροβολισμών στην οικία τους το ζεύγος – Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης

Κατονόμασαν δύο πρόσωπα για τη ρίψη πυροβολισμών στην οικία τους το ζεύγος – Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης

Στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης προχώρησαν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, για τη ρίψη πυροβολισμών σε οικία στο Ζακάκι, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 29 Ιουλίου.

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό δημοσίευμα μας, το ζεύγος που δέχθηκε την επίθεση πυροβολισμών στην οικία του είναι γνωστό στις Αρχές για παλαιότερες υποθέσεις ναρκωτικών.

Σε κατάθεση τους ο 31χρονος και η 27χρονη χθες στους ανακριτές, κατονόμασαν δύο πρόσωπα για τους πυροβολισμούς, με τους οποίους όπως ανάφεραν έχουν προσωπικές διαφορές.

Για την υπόθεση έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης εναντίον 40χρονου και 26χρονου και καταζητούνται ως οι ύποπτοι πίσω από τους πυροβολισμούς.

*φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE