Κατονόμασαν δύο πρόσωπα για τη ρίψη πυροβολισμών στην οικία τους το ζεύγος – Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης

Κατονόμασαν δύο πρόσωπα για τη ρίψη πυροβολισμών στην οικία τους το ζεύγος – Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης

Στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης προχώρησαν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, για τη ρίψη πυροβολισμών σε οικία στο Ζακάκι, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 29 Ιουλίου.

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό δημοσίευμα μας, το ζεύγος που δέχθηκε την επίθεση πυροβολισμών στην οικία του είναι γνωστό στις Αρχές για παλαιότερες υποθέσεις ναρκωτικών.

Σε κατάθεση τους ο 31χρονος και η 27χρονη χθες στους ανακριτές, κατονόμασαν δύο πρόσωπα για τους πυροβολισμούς, με τους οποίους όπως ανάφεραν έχουν προσωπικές διαφορές.

Για την υπόθεση έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης εναντίον 40χρονου και 26χρονου και καταζητούνται ως οι ύποπτοι πίσω από τους πυροβολισμούς.

*φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE