Άνοιξαν πυρ εναντίον οικίας ζεύγους στο Ζακάκι – Γνωστοί στις Αρχές ο 31χρονος και η 27χρονη

Άνοιξαν πυρ εναντίον οικίας ζεύγους στο Ζακάκι – Γνωστοί στις Αρχές ο 31χρονος και η 27χρονη

Σε συναγερμό τέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 29 Ιουλίου, η Αστυνομία μετά από επίθεση με πυροβολισμούς σε οικία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 5:40 τα ξημερώματα άγνωστος ή άγνωστοι έριξαν πυροβολισμούς σε οικία στο Ζακάκι. Στην εν λόγω οικία διαμένει ζευγάρι ηλικιών 31 ετών ο άνδρας και 27 ετών η γυναίκα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζεύγος είναι γνωστό στις Αρχές για προηγούμενες υποθέσεις που αφορούν παράνομες ουσίες. Οι δύο τους οδηγήθηκαν ενώπιον των ανακριτών όπου καταθέτουν. 

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου απέκλεισαν την σκηνή και διενεργούν έρευνες.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις εκτιμάται πως εναντίον της οικίας ρίφθηκε αριθμός πυροβολισμών, από κυνηγετικό όπλο και ενδεχομένως και από πιστόλι ή περίστροφο, ενω  προκλήθηκαν μικρές ζημιές στην τοιχοποιία από τους πυροβολισμούς

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE