Άνοιξαν πυρ εναντίον οικίας ζεύγους στο Ζακάκι – Γνωστοί στις Αρχές ο 31χρονος και η 27χρονη

Άνοιξαν πυρ εναντίον οικίας ζεύγους στο Ζακάκι – Γνωστοί στις Αρχές ο 31χρονος και η 27χρονη

Σε συναγερμό τέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 29 Ιουλίου, η Αστυνομία μετά από επίθεση με πυροβολισμούς σε οικία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 5:40 τα ξημερώματα άγνωστος ή άγνωστοι έριξαν πυροβολισμούς σε οικία στο Ζακάκι. Στην εν λόγω οικία διαμένει ζευγάρι ηλικιών 31 ετών ο άνδρας και 27 ετών η γυναίκα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζεύγος είναι γνωστό στις Αρχές για προηγούμενες υποθέσεις που αφορούν παράνομες ουσίες. Οι δύο τους οδηγήθηκαν ενώπιον των ανακριτών όπου καταθέτουν. 

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου απέκλεισαν την σκηνή και διενεργούν έρευνες.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις εκτιμάται πως εναντίον της οικίας ρίφθηκε αριθμός πυροβολισμών, από κυνηγετικό όπλο και ενδεχομένως και από πιστόλι ή περίστροφο, ενω  προκλήθηκαν μικρές ζημιές στην τοιχοποιία από τους πυροβολισμούς

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.