Γυναίκα στην Λάρνακα μαζεύει σκουπίδια εδώ και 35 χρόνια – Γέμισε ολόκληρη πολυκατοικία – ΒΙΝΤΕΟ

Γυναίκα στην Λάρνακα μαζεύει σκουπίδια εδώ και 35 χρόνια – Γέμισε ολόκληρη πολυκατοικία – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ντροπιαστικό θέαμα προβλήθηκε σήμερα Παρασκευή 30 Ιουλίου στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ, από τον δημοσιογράφο Σταύρο Χατζησάββα.

Συγκεκριμένα. πρόκειται για υπόθεση που κρατάει χρόνια σύμφωνα με τους παραπονούμενους, όπου μία γυναίκα τα τελευταία 35 χρόνια μαζεύει σκουπίδια, ως αποτέλεσμα να έχει γεμίσει ολόκληρη πολυκατοικία και οι χώροι στάθμευσης.

Απεγνωσμένοι οι τρεις κύριοι αναφέρουν στην εκπομπή ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουν καλέσει όλες τις αρμόδιες Υπηρεσίες, χωρίς να υπάρχει κανένα αποτέλεσμα. Μάλιστα, μετά από διάταγμα αναγκαστικής εξέτασης από ψυχολόγο κρίθηκε ότι η γυναίκα δεν έχει κανένα πρόβλημα ψυχικής υγείας, έτσι επέστρεψε στην πολυκατοικία και συνέχισε ανενόχλητη να γεμίζει σκουπίδια όλους τους χώρους.

Η συγκεκριμένη πολυκατοικία είναι ιδιοκτησία της Τράπεζας και οι ένοικοι έχουν αποχωρήσει με την συγκεκριμένη γυναίκα να καταφέρνει να διεισδύσει σε αυτή και να έχει πρόσβαση σε όλους τους χώρους.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE