Γυναίκα στην Λάρνακα μαζεύει σκουπίδια εδώ και 35 χρόνια – Γέμισε ολόκληρη πολυκατοικία – ΒΙΝΤΕΟ

Γυναίκα στην Λάρνακα μαζεύει σκουπίδια εδώ και 35 χρόνια – Γέμισε ολόκληρη πολυκατοικία – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ντροπιαστικό θέαμα προβλήθηκε σήμερα Παρασκευή 30 Ιουλίου στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ, από τον δημοσιογράφο Σταύρο Χατζησάββα.

Συγκεκριμένα. πρόκειται για υπόθεση που κρατάει χρόνια σύμφωνα με τους παραπονούμενους, όπου μία γυναίκα τα τελευταία 35 χρόνια μαζεύει σκουπίδια, ως αποτέλεσμα να έχει γεμίσει ολόκληρη πολυκατοικία και οι χώροι στάθμευσης.

Απεγνωσμένοι οι τρεις κύριοι αναφέρουν στην εκπομπή ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουν καλέσει όλες τις αρμόδιες Υπηρεσίες, χωρίς να υπάρχει κανένα αποτέλεσμα. Μάλιστα, μετά από διάταγμα αναγκαστικής εξέτασης από ψυχολόγο κρίθηκε ότι η γυναίκα δεν έχει κανένα πρόβλημα ψυχικής υγείας, έτσι επέστρεψε στην πολυκατοικία και συνέχισε ανενόχλητη να γεμίζει σκουπίδια όλους τους χώρους.

Η συγκεκριμένη πολυκατοικία είναι ιδιοκτησία της Τράπεζας και οι ένοικοι έχουν αποχωρήσει με την συγκεκριμένη γυναίκα να καταφέρνει να διεισδύσει σε αυτή και να έχει πρόσβαση σε όλους τους χώρους.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE