ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκε ο αριθμός των κρουσμάτων της Παρασκευής 30/07 - Άλλοι 3 θάνατοι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκε ο αριθμός των κρουσμάτων της Παρασκευής 30/07 - Άλλοι 3 θάνατοι

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με νέα περιστατικά της νόσου COVID-19

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 30 Ιουλίου 2021:

- Τρία άτομα απεβίωσαν από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 419.

- 279 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 85 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 90% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

- Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 74,122 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

- 635 (ποσοστό θετικότητας: 0,86%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 101,419.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καυτή πατάτα» ο νέο κατώτατος μισθός - Συνάντηση με ΠτΔ θα επιδιώξουν οι συντεχνίες - Πότε συνεδριάζει το Εργ. Συμβουλευτικό Σώμα

«Καυτή πατάτα» ο νέο κατώτατος μισθός - Συνάντηση με ΠτΔ θα επιδιώξουν οι συντεχνίες - Πότε συνεδριάζει το Εργ. Συμβουλευτικό Σώμα

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, αναμένεται ότι θα ζητήσουν οι συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΔΕΟΚ, υποβάλλοντάς του υπόμνημα για διάφορα εργασιακά ζητήματα, μεταξύ των οποίων και ο κατώτατος μισθός.

BEST OF TOTHEMAONLINE