Άντρας μπούκαρε στην αυλή με τσεκούρι γιατί είχαν δυνατά τη μουσική - Αναζητείται 43χρονος

Άντρας μπούκαρε στην αυλή με τσεκούρι γιατί είχαν δυνατά τη μουσική - Αναζητείται 43χρονος

Στην αυλή σπιτιού εισέβαλε ένα πρόσωπο στην Πάφο, με πρόφαση ότι οι παρευρισκόμενοι είχαν βάλει δυνατά τη μουσική.

Κοντά στα μεσάνυχτα ψες, ένας 26χρονος κάλεσε την Αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι ενώ γιόρταζε με δικούς του ανθρώπους τα γενέθλια της γυναίκας του, ένα πρόσωπο έφτασε έξω από το σπίτι του με όχημα και έπειτα κατέβηκε κρατώντας τσεκούρι.

Αφού είπε στον 26χρονο να χαμηλώσει τη μουσική, τον εξύβρισε και αποχώρησε από το σημείο.

Το περιστατικό έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία με τις Αρχές ν’ αναζητούν τον άνδρα 43 ετών που σύμφωνα με την καταγγελία μετέβη στο σπίτι κρατώντας τσεκούρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.