Άντρας μπούκαρε στην αυλή με τσεκούρι γιατί είχαν δυνατά τη μουσική - Αναζητείται 43χρονος

Άντρας μπούκαρε στην αυλή με τσεκούρι γιατί είχαν δυνατά τη μουσική - Αναζητείται 43χρονος

Στην αυλή σπιτιού εισέβαλε ένα πρόσωπο στην Πάφο, με πρόφαση ότι οι παρευρισκόμενοι είχαν βάλει δυνατά τη μουσική.

Κοντά στα μεσάνυχτα ψες, ένας 26χρονος κάλεσε την Αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι ενώ γιόρταζε με δικούς του ανθρώπους τα γενέθλια της γυναίκας του, ένα πρόσωπο έφτασε έξω από το σπίτι του με όχημα και έπειτα κατέβηκε κρατώντας τσεκούρι.

Αφού είπε στον 26χρονο να χαμηλώσει τη μουσική, τον εξύβρισε και αποχώρησε από το σημείο.

Το περιστατικό έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία με τις Αρχές ν’ αναζητούν τον άνδρα 43 ετών που σύμφωνα με την καταγγελία μετέβη στο σπίτι κρατώντας τσεκούρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE