LIFESTYLE

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το τρικ που έκανε για να μην "κλέβει" την παράσταση και θυμώνει η βασίλισσα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το τρικ που έκανε για να μην "κλέβει" την παράσταση και θυμώνει η βασίλισσα

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα υπήρξε ένα fashion icon της εποχής της, με πολλές γυναίκες να αντιγράφουν το στιλ της.

Η πριγκίπισσα με το επιδραστικό στιλ, άλλαξε ακόμα και τον τρόπο που κουρεύονταν οι γυναίκες, όταν εκείνη αποφασισε να κόψει τα μαλλιά της κοντά.

Ωστόσο, οι μεγάλες αλλαγές δεν αρέσουν στο παλάτι και η Νταϊάνα το κατάλαβε στην πορεία. Έτσι, για να μην έχει πρόβλημα με τη βασίλισσα, πήγαινε στον κομμωτή της συχνά και έκανε πολύ μικρές αλλαγές που περνούσαν απαρατήρητες.

Η αποκάλυψη του κομμωτή της

Ο Richard Dalton, ο οποίος ήταν ο προσωπικός της κομμωτής για χρόνια, εξήγησε ότι ακόμη και η παραμικρή αλλαγή θα μπορούσε να είναι "πρωτοσέλιδο ειδήσεων", κάτι το οποίο δεν ήθελε καθόλου η αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Έτσι λοιπόν χρειαζόταν ένα έξυπνο κόλπο για να μην γίνονται αντιληπτές οι αλλαγές στα μαλλιά της.

Σε μια συνέντευξη στο Town & Country, ο hair stylist μίλησε για τη συνεργασία τους που κράτησε για 12 ολόκληρα χρόνια.

"Ό, τι κι αν έκανα στα μαλλιά της γινόταν είδηση ​​πρωτοσέλιδου. Έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το κούρεμα που έμεινε στην ιστορία

Ο συνεργάτης του Richard Dalton, Kevin Shanley, είναι αυτός που δημιούργησε για πρώτη φορά το εμβληματικό κοντό κούρεμα της Νταϊάνα και επίσης χτένισε τα μαλλιά της για τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Ωστόσο, ο Richard Dalton διατήρησε την εμφάνισή της για καθημερινές εκδηλώσεις και έδωσε στον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον Πρίγκιπα Χάρι τα πρώτα τους κουρέματα.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ήθελε ένα διαφορετικό στυλ για ευκολία πριν ξεκινήσει μια περιοδεία στην Αφρική. Αλλά αντί να το κάνουν συνωμότησαν για να κάνουν την αλλαγή πιο μικρή.

"Ό,τι έκανα στα μαλλιά της έκαναν πρωτοσέλιδα. Έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Έπρεπε να κόβουμε ένα τέταρτο της ίντσας κάθε φορά για αρκετές εβδομάδες προκειμένου να μην γίνεται αντιληπτή η αλλαγή".

Το χτένισμα που δυσαρέστησε τη Βασίλισσα

Υπήρχε μια φορά που η πριγκίπισσα Νταϊάνα υπερέβαλε με τα μαλλιά της, για τα δεδομένα του παλατιού, κάτι που προκάλεσε πρόβλημα με τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Χάρι, η Νταϊάνα είχε μακρύνει τα μαλλιά της περισσότερο και αποφάσισε να κάνει την πρώτη της εμφάνιση σε μια βασιλική εκδήλωση με νέο χτένισμα.

"Η Νταϊάνα εμφανίστηκε στην εκδήλωση με ένα πολύ εντυπωσιακό νέο χτένισμα και αντί τα μέσα να ασχοληθούν με την ουσία της εκδήλωσης όλοι επικεντρώθηκαν στο χτένισμα της Νταϊάνα", είπε ο αφηγητής για το ντοκιμαντέρ The Queen: A Remarkable Life.

Πηγή: thetoc.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top