Νεαρή έγκυος στην εντατική με κορωνοϊό σε νοσοκομείο στα κατεχόμενα

Νεαρή έγκυος στην εντατική με κορωνοϊό σε νοσοκομείο στα κατεχόμενα

Νεαρή γυναίκα 29 χρόνων, η οποία βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας λόγω αναπνευστικών προβλημάτων αφού νοσεί με κορωνοϊό.



Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε δηλώσεις στην εφημερίδα «Κίπρις Πόστασι» ο αρχίατρος Ερόλ Ουτσανέρ είπε ότι η 29χρονη με κορωνοϊό, νωρίς το πρωί της Τρίτης μεταφέρθηκε σε εντατική μονάδα θεραπείας του «κρατικού νοσοκομείου» λόγω μείωσης του οξυγόνου της, ενώ βρίσκεται και στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Όπως αναφέρεται, συνολικά οκτώ ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στην εντατική μονάδα θεραπείας του νοσοκομείου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE